dissabte, 28 de maig del 2011

Koeman

Tintín
Holanda
Defensa
Arriba al Barça la temporada 89-90 a la segona temporada de Cruyff i es converteix en el fitxatge més car de la història del Barça fins al moment. El club paga 1.200 milions de pessetes al PSV. Aquell primer any guanya la Copa del Rei, i tots els aficionats es rendien a la seva classe i professionalitat inclús els que havien posat en dubte el seu fitxatge per l'elevat cost.
La temporada següent pateix una greu lesió al taló d'aquiles que l'aparta 4 mesos dels terrenys de joc. Tot i així es recupera i l'equip guanya la seva primera lliga.
Seguidament en vindrien 3 més i la primera Copa d'Europa del club. Com tothom ja sap, en Ronald va ser l'autor del gol que ens va donar la victòria al minut 111 de partit.
En les 6 temporades que s'està a can Barça també guanya 3 Supercopes d'Espanya i una d'Europa.
Després de la desfeta d'Atenes juga una temporada més al Barça fins que marxa a l'estiu del 95 altre cop cap a Holanda: al Feyenoord on es retira l'any 1997.
Abans de venir al Barça passa pel Groningen, l'Ajax i el PSV. A Holanda hi guanya 4 lligues i 3 Copes holandeses a més de guanyar la Copa d'Europa amb el PSV l'any 1988.
Amb la selecció holandesa juga 78 partits i guanya l'Eurocopa '88. També disputa els Mundials '90 i '94.
http://www.youtube.com/watch?v=glw1la9zaHw

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada