divendres, 6 de juliol del 2012

Michael Hawkins

Americà
Base, 1'83cm
Després de sortir de la universitat i de passar per algun equip de la CBA, la temporada 1996-97 la juga amb els Boston Celtics: 29 partits amb una mitja d'11 minuts i 2,8 punts i 2,2 assistències.
Al veure que no tindria gaires minuts a la lliga, decideix marxar a l'Olympiakos. Al finalitzar aquella temporada és cridat per la federació americana per tal de formar part de l'equip nacional que havia de disputar el Mundial de Bàsquet del 1998. En aquesta ocasió hi participen jugadors americans que juguen a Europa i a les lligues menors americanes. Aconsegueix la medalla de bronze.
Després d'aquesta experiència torna als EUA per jugar a la CBA. A mitja temporada li arriba la possibilitat de jugar 24 partits amb els Kings.
La 1999-2000 decideix jugar-la a les files de Charlotte Hornets però únicament disputa 12 partits en tota la temporada.


La 2000-01 la comença a Cleveland però després de disposar de pocs minuts se'n torna a la CBA. Al mes de febrer de 2001 li arriba l'oportunitat de fitxar pel Barça per substituir Ronny Seikaly. Juga 15 partits de lliga i 9 de Playoff i aconsegueix guanyar la Lliga contra el Madrid. Aquell any el Barça tenia Gasol, Jasikevicius, Karnisovas o Navarro.
S'acaba el contracte a can Barça i fa les maletes cap a Polònia a l'Slask Breslàvia.
La temporada 2002-03 la comença al Real Madrid. Aquell any l'equip blanc es reforça amb dos jugadors més amb passat blaugrana: Digbeu i Alston. Juga únicament 8 partits i és substituït per Mulaomerovic.
Fa les maletes cap a Bèlgica per jugar a l'Oostende fins a final de temporada.
La temporada 2002-03 la juga a la LEB a les files de UB La Palma.
Decideix retirar-se al final de la temporada 2003-04 a les files de l'equip sirià de Al-Jalaa Aleppo.

Font de les fotos: acb.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada