diumenge, 6 de novembre del 2011

Miguel Reina

Córdoba, Andalusia
Porter
De les categories inferiors del Córdoba on debuta a Primera la temporada 64-65. Només s'hi està dues temporades
A l'estiu del 1965 fitxa pel Barça on hi juga 9 temporades, però moltes d'elles no té gaires oportunitats ja que és suplent de Sadurní.
La temporada 69-70 aconsegueix fer-se amb la titularitat i disputa 30 partits. A partir d'aquest any gaudeix de moltes més oportunitats.
No obstant la temporada 70-71, Vic Buckinham, l'aleshores entrenador del Barça va optar per aliniar-lo de titular només als partits de fora de casa perquè cert sector de públic blaugrana el xiulava degut a una errada seva en un partit contra el Dínamo de Moscou.
La temporada 72-73 aconsegueix el Trofeu Zamora i obté el rècord de 824 minuts sense encaixar cap gol, batut per Víctor Valdés l'octubre de 2011. Tot i així, aquesta és la seva última temporada a can Barça. El seu palmarès és 2 Copes del Rei i una Copa de Fires.
Del 1973 al 1980 juga a l'Atlético de Madrid on s'acaba retirant després d'haver jugat 312 partits a Primera Divisió.
A les files de l'Atlético guanya una Copa Intercontinental, una Lliga i dues Copes del Rei, a més d'aconseguir el segon Zamora la temporada 76-77. També juga la final de la Copa d'Europa que els matalassers perden contra el Bayern l'any 1974.
Amb la selecció espanyola només va jugar 5 partits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada